Shi-Han weer judomeester rijker

Het district Zuid-Holland van de JBN organiseerde op zaterdagavond 26 januari 2008 in sporthal Overbosch examens voor de 1e, 2e en 3e-Dan Ju-do.

Bob Bakhuys mocht in het tweede deel van de avond zijn judovaardigheden aan de examencommissie tonen. In het najaar van 2007 liep Bob een vrij ernstige enkelblessure, zodat het er even naar uit heeft gezien dat hij deze examendatum zou moeten laten schieten. Hij had Kevin Vink mee-genomen voor het kata- en Toby Hollen voor het techniek gedeelte van het examen. Bob demonstreerde samen met Kevin een zeer goed nage-no-kata.

Na het kata voerde Bob het techniek gedeelte van het examen uit. Hierbij was Toby Hollen zijn partner. Ook dit gedeelte van het examen verliep uitstekend. De examencommissie was dan ook zonder twijfel van mening dat hetgeen Bob had laten zien zonder meer een 1e Dan (: meestergraad) rechtvaardigde.De heer Verhagen de judoleraar bij Shi-Han die Bob tot deze prestatie heeft opgeleid was zichtbaar tevreden met behaalde resultaat. Een resultaat dat na vele uren van trainen en bijslijpen kon worden behaald. Shi-Han is met Bob weer een waardige dangraadhouder rijker.

Aan het einde van dit fotoalbum kunt u de YouTube film bekijken.
© 2007-2021. Fotoalbum versie 4.1. Dit is een component uit Webbenizer CMS van Profservice te Den Haag.